Allt du behöver - för att ha koll på SHL (Swedish Hockey Leauge)

Kvällens resultat 7/4

Kategori: Slutspel

Färjestad . Växjö 1-2 efter ÖT (2-2 i matchserien).
Förbryllande hur svårt det är att vinna på egen hemmaarena!!?? Växjö vinner på övertid matchvinnare Alexander Johansson i den 14:e minuten i 4:e perioden. Som jag sagt tidigare så vill jag se underhållning med mål i matcherna här fick vi vänta in i andra periodens (1:56) innan det första målet kommer av Växjö som tar ledningen, sen dröjer det ända till den 12minuten i tredje perioden när färjestad gör en sen kvittering. Matchen avgörs som sagt i den 14:e minuten i 4:e perioden rättvist eller inte??? Men helt klart en jämn semifinal.

Kan tillägga att kvalserien nu är avgjort det blir Djurgården som följer Örebro upp i SHL 2014/2015 Där jag måste ge en stor eloge till AIK som krigar i Ängelholm och ger Rögle ett rejält motstånd, så att Ängelhoms laget får inget till skänks.