Kvällens resultat 10/12

Kategori: Resultat

Full omgång i SHL ikväll

Skellefteå-Brynäs 3-1
Skellefteå visar varför man är serieledare (vinner skotten med 38-17) Vinner matchen rättvist.

AIK-MoDo 3-2 (efter ÖT)
Viktiga 2 poäng (och vinst) för AIK mot Modo som gör att man lämnar jumboplatsen till Örebro. Esa Pirnes matchvinnare i 4:e perioden.

Växjö-HV71 3-1
Smålands derby, där HV71 kanske hade mer fart under skridskorna, men Växjö gjorde målen Rättvist eller inte? Derby är derby och Växjö tar 3 poäng som HV71 hade behövt mer just nu.

Färjestad-Luleå 2-1
Trots mycket diskussion kring spelare och tränare så går det bra för Färjestad just nu.Viktiga poäng för Färjestad som nu bara ligger 1 poäng efter 5:an Luleå.

Linköping-Leksand 7-1
Linköping har i och för sig haft enkelt mot leksand i de tre tidigare mötena (med vinster). Men 7-1 tar ändå rekordet. Inget mål av Patrik Hersley (Leksands mål görs av Jon Knuts i slutet av 2:a perioden)

Frölunda-Örebro 3-2 (efter straffar)
Kul med SHL där det kan vara så jämna matcher trots match med topplag mot bottenlag i serien, så pressar Örebro serie tvåan Frölunda till straffar.

På torsdag är det dags igen för full omgång i SHL (Intressant match AIK-Örebro, viktiga poäng står på spel i bottenmötet)