Kvällens resultat 14/12

Kategori: Resultat

5 matcher spelades ikväll i SHL, med följande resultat:

MoDo-Leksand 6-3
MoDo bryter förlusttrend på 6 raka matcher. För Leksands del har man på dom tre senaste matcherna en målskillnad på 4-18 (!). Uppehållet kommer behövligt för Leksand.

Linköping-Växjö 6-2
Linköpings förstakedja hade lekstuga och var inbladade i 5 av Linköpings 6 mål. Otroligt! Magnus Johansson firade sin 700:e match med 2+2 för Linköping.

Luleå-HV71 5-3
Luleå körde över HV71 till en början och hade i andra perioden en 5-0 ledning, men HV71 visar på bra moral som ändå inte viker ner sig.

Frölunda-Skellefteå 1-4
Årets match enligt många (Julmatchen på utomhusrink på Gamla Ullevi). En match som försenades 40 minuter pga regn som gjorde isen ospelbar. En jämn och underhållande match. Viktor Arvidsson med 1+1 för Skellefteå.

Örebro-Färjestad 4-3 efter förlängning
Starkt av Örebro att hämta upp flera underläge under matchen. Färjestad tappar 3 forwards under matchen - otroligt tungt för Färjestad. Jared Aulin matchvinnare i förlängningen  som Danny Taylor (Färjestad) släppte in lite för enkelt vid stolpen.

Imorgon fullbordas omgåg 33 med en match (AIK-Brynäs).