patricshlnytt.blogg.se

Allt du behöver - för att ha koll på SHL (Swedish Hockey Leauge)

Kvällens resultat 14/11

Kategori: Resultat

Idag genomfördes omgång 21 av årets SHL, md kvällens resultat:
 
Skellefteå-Örebro 5-0
Serieledande Skellefteå körde över nykomlingen Örebro som inkaserade sin 10 raka förlust och ligger numera sist i SHL. Oscar Möller och Viktor Arvidsson gjorde vardera 1+1.
 
MoDo-Brynäs 5-2
Suveräna MoDo fortsätter på vinnarspåret, 9 segrar på dem 10 senaste (!), är minst sagt imponerade med Brynäs med bra form. MoDO  Kyle Cumiskey med 0+2, Oscar Hedman med +3 i +/- statistiken.
 
Leksand-AIK 1-0
Viktiga poäng i nedre regionen, många lägen för båda lagen, men AIK förtjänade åtminstone en poäng, men en storspelade Oscar Alsenfelt och Patrik Hersley som gjorde sitt 10 mål för säsongen. Han har även gjort 4 av Leksands 5 mål mot AIK.
 
Färjestad-Linköping 5-2
Färjestad visar bra form, kan man inte säga om Linköping som nu har 5 raka förluster och är på alla sätt indragna i regionen där nere. Per Åslund med 2+0 för Färjestad.
 
HV71-Luleå 3-2
HV71 visar fortsatt bra form, men vad har hänt med Luleå som visar fortsatt tveksam form. Toni Rajala matchvinnare på nytt med 0+2. 
 
Frölunda-Växjö 2-1
Två lag med bra form, starkt av Frölunda att vinna och visar fortsatt bra spel. Jonas Ahnelöv matchvinnare med sitt 2-1 mål, med 2:10 kvar av mellanakten.
 
Det var resultaten för omgång 22 av årets SHL. På lördag (16/11) är åter dags för full omgång 22 (HV71-Växjö, AIK-Frölunda, MoDo-Skellefteå, Brynäs-Färjestad, Linköping-Luleå, Örebro-Leksand)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: