patricshlnytt.blogg.se

Allt du behöver - för att ha koll på SHL (Swedish Hockey Leauge)

Kvällens matcher 6/3

Kategori: Kommande Matcher

Idag spelas omgång 54 i SHL, med full omgång:
 
Luleå-Färjestad/C More Hockey
Nedsläpp: 19:00
Kommentar: Luleå kommer till matchen med tre raka förluster, Färjestad med två raka segrar. Färjestad som måste ta tre poäng idag för att ha chansen att knipa fjärdeplatsen i tabellen, som Luleå just nu har.
Tips: 2-3 efter straffar
 
MoDo-Skellefteå/C More Live
Nedsläpp: 19:00
Kommentar: Skellefteå är ohotad etta i tabellen och jobbar för att komma i så bra form som möjligt  inför det kommande slutspelet. MoDo ligger just nu på sjunde plats, endast en poäng efter Brynäs som just nu har den sista direktplatsen till kvartsfinal! Räkna med ett desperat MoDo!
Tips: 1-3
 
Växjö-AIK/C More Live 3
Nedsläpp: 19:00
Kommentar: Brukar alltid bli härliga och tajta matcher mellan Växjö och AIK. AIK kommer till matchen med 2 raka segrar och slipar formen inför kvalserien, Växjö är ohotad 3:a i tabellen! Fördel AIK i inbördes möten (3 raka segrar för AIK).
Tips: 2-3
 
Linköping-Brynäs/C More Sport/C More Sport HD
Nedsläpp: 19:00
Kommentar: Linköping kommer till matchen med 6 raka segrar, Brynäs kommer till matchen med övertygande 8-1 seger mot HV71. Så det finns stora möjligheter att vi kommer bjudas på fantastisk hockey i Cloetta Center ikväll. Lagen har möts 4 gånger den här säsongen, alla har slutat med hemmasegrar...
Tips: 4-2
 
HV71-Örebro/C More Live 4
Nedsläpp: 19:00
Kommentar: Två lag som inte har något att spela för, utan båda förbereder sig för vad som komma skall (HV71 klara för Play In, Örebro klara för kvalserien). HV71 kommer till matchen med en 8-1 förlust senast, så räkna med en rivstart från hemmalaget!
Tips: 3-2
 
Frölunda-Leksand/C More Live 2
Nedsläpp: 19:00
Kommentar: Frölunda som säkrat andraplatsen i tabellen, kommer från en övertygande 6-1 seger senast mot Skellefteå på bortaplan där man imponerade stort! Leksand slåss för att kunna komma topp 6 i tabellen, men då krävs de två raka segrar och att lagen ovanför tappar poäng!
Tips: 3-1
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: