Kvällens Play In resultat

Kategori: Play In

Idag spelades match 2 i Play In serien. Såhär slutade matcherna:

Leksand-HV71 2-1
Leksand tog sista chansen att nå en kvartsfinal genom att hemmabesegra HV71. En matchbild som pendlade mycket fram och tillbaka, och kunde i stort sett slutat hur som helst. Johan Ryno med 1+1 för hemmalaget. Imorgon väntar en helt avgörande match i Tegera Arena om vilket lag som ska gå till kvartsfinal!

MoDo-Linköping 4-5 efter förlängning
Linköping gör en mäktig vändning när man vänder ett 4-0 underläge på bortaplan mot MoDo! MoDo gick upp i 4-0 ledning tidigt i andra perioden, men 7 minuter från slutet av 2:a perioden påbörjade Simon Hjalmarsson Linköpings vändning med sitt 1-4 mål. Chad Kolarik avgjorde matchen i förlängning i spelformen powerplay. Resultatet innebär attt Linköping är klara för kvartsfinal, för MoDos del innebär detta att deras säsong är över.